Mit strikkeliv

Jeg hedder Lene Kristensen. Jeg bor i Brejning lidt syd for Vejle sammen med min mand Jens og vores hund Dino.

Mit strikkeliv begyndte da jeg som ca. 7-årig strikkede jeg mit første halstørklæde – jeg husker tydeligt hvordan det lille tørklæde blev smallere og smallere, fordi jeg tabte en maske her og der.

Men jeg kom efter det – som stor teenager strikkede jeg modeller for Ulriks Garn. Jeg fik maskinskrevne opskrifter tilsendt sammen med garn, skulle så strikke dem igennem og rette evt. fejl. Som belønning for det fik jeg et par hundrede kr. i ´løn´ – hvilket var stort for en pige på 16-17 år dengang.

Og jeg strikkede og strikkede – til nevøer, til gaver, til mig selv, til babydukker, til familiens babyer ……

Meget garn er løbet i strikkekurven siden….

I nogen år har jeg haft en rigtig god legekammerat i Anne, som havde Butik Uniqa i Børkop. Jeg startede med at strikke modeller for hende (dejligt – så manglede jeg aldrig noget at lave – der er trods alt grænser for, hvor mange trøjer jeg selv kan gå med…..), og hen ad vejen udviklede det sig til, at jeg selv begyndte at designe modeller til butikkens garn.

Nu er butikken desværre lukket, men vi bor heldigvis tæt på hinanden – Anne og jeg – så vi kan stadig lege med garn sammen, når trangen kommer over os 😊